Preguntes freqüents

Tornar a: pàgina principal

1.- Qui pot publicar immobles en BuscoCasa.com?

BuscoCasa.com oferix els seus serveis de publicació i promoció immobiliària a qualsevol Agència o professional immobiliari.. Per a això posem a la seva disposició diversos sistemes tecnològics, que permeten als nostres professionals actualitzar els seus productes de forma senzilla, ràpida i diària.

2.- Vull vendre el meu pis. M'agradaria que aparegués en BuscoCasa... Com?

BuscoCasa.com no admet la publicació d'immobles directa de particulars. Si desitja que el seu immoble aparegui en el nostre portal, haurà d'oferir la gestió del mateix a una o vàries de les nostres agències associades. Per a això, posem a la seva disposició l'opció de Vendre immoble que li permetrà enviar de forma immediata la seva petició a les agències que vostè trii.

3.- No trobo l'immoble que busco. Com puc contactar amb les agències anunciants?

Si té clares les característiques, ubicació, preu aproximat, etc... de l'immoble que desitja, pot remetre directament la seva demanda a les nostres agències anunciants utilitzant el formulari de Sol·licitar immoble. Les agències que vostè trii rebran a l'instant la seva sol·licitud i es posaran en contacte amb vostè en el moment que disposin d'alguna propietat que pogués ser del seu interès.

4.- Per quina raó resulta útil registrar-se?

Una vegada registrat, ha d'identificar-se en les caselles d'Usuari i Clau que apareixen en la nostra pàgina inicial o en la línia superior de qualsevol de les nostres pàgines. Això li permetrà agilitzar el procés de envio de sol·licituds d'informació als nostres associats, de manera que en qualsevol formulari ja apareixeran directament les seves dades de contacte. Per altra banda, si està registrat podrà emmagatzemar qualsevol immoble que li resulti interessant, per a posteriorment revisar i comparar tots ells utilitzant el seu apartat privat, guardar les seves recerques o rebre avís automàtic en la seva bústia d'e-mail de nous immobles que encaixin amb les seves demandes, entre altres opcions. Accedeixi a l'àrea de registre per a consultar totes els avantatges.

5.- Sóc professional immobiliari i m'agradaria anunciar els meus immobles en el seu portal. De quines opcions disposo ?

El nostre portal oferix diverses possibilitats als professionals per a anunciar els seus immobles. La més completa i còmoda és la utilització de SB-Inmo, una aplicació de gestió immobiliària que li permet controlar i dur un complet seguiment de totes les gestions del seu negoci, i al mateix temps publicar amb un sol clic de ratolí els seus immobles i fotografies en el nostre portal i opcionalment també en la seva pròpia pàgina web. Per a més informació visiti www.softbal.com. Si ja disposa d'un altre programa o per qualsevol motiu no li interessa l'opció comentada, li habilitarem un àrea privada, des d'on podrà introduir els immobles i fotografies que desitgi publicar, a més d'accedir a múltiples serveis afegits (seguiment d'immobles publicats, recerques realitzades, contactes rebuts, col·laboracions professionals, etc..)

6.- Quin cost té el servei?

El cost de publicació d'immobles varia en funció de la quantitat d'immobles a publicar i la província corresponent dels mateixos. Per això, li preguem contacti amb el nostre departament comercial, bé per telèfon, cridant al 902 319 320 o per mail, info@buscocasa.com indicant empresa, municipi, persona de contacte, telèfon i hora preferible de contacte. Estarem encantats de proporcionar-li, sense compromís algun tota la informació que precisi

Li recomanem ens visiti amb regularitat per a beneficiar-se de les millors oportunitats.

Per a qualsevol consulta, comentari o suggeriment per favor dirigeixi's al següent e-mail o telèfon:

info@buscocasa.com
Tfno.: 902 319 320

Publicitat

1999-©BuscoCasa s.l. - Portal Inmobiliari - Tots els drets reservats.