Informació sobre BuscoCasa.com

Tornar a: pàgina principal

Benvolgut Visitant...

Des de la nostra obertura l’any 1999, a BuscoCasa.com hem posat tot el nostre afany a fer més fàcil als nostres visitants l'adquisició del seu immoble ideal, permetent-li buscar i localitzar directament els immobles segons les seves preferències i contactar amb els millors professionals, estalviant-li desplaçaments i cridades innecessàries.

Esperem poder seguir satisfent als usuaris del nostre portal, per a això aportem nous apartats i múltiples millores tant funcionals com tècniques que esperem siguin del seu grat.

Li recomanam que es registri si no ho ha fet encara. Això li permetrà aprofitar en la seva totalitat les possibilitats del nostre portal. Consulti els múltiples avantatges que pot obtenir registrant-se.

Si és vostè propietari d'un immoble, i desitja vendre'l o llogar-lo de la forma més rendible i ràpida, l'opció Vendre immoble li permet enviar les seves dades i característiques de l'immoble, directament als professionals immobiliaris associats a BuscoCasa, de manera que en breu puguin contactar amb vostè i afegir la seva propietat a l'oferta disponible a BuscoCasa.

L'apartat Sol·licitar immoble li permetrà a contactar directament amb tots els professionals associats a BuscoCasa, de manera que coneixent ja les característiques de l'immoble que desitja, puguin assessorar-li per a trobar de la forma més eficient possible la seva propietat ideal.

Desitgem es trobi còmode en les nostres pàgines i cobreixi amb el mínim esforç i màxima rapidesa les seves necessitats. Per a això li vam recordar que la nostra oferta immobiliària és actualitzada diàriament amb noves incorporacions directament pels nostres associats.

Li recomanem ens visiti amb regularitat per a beneficiar-se de les millors oportunitats.

Per a qualsevol consulta, comentari o suggeriment per favor dirigeixi's al següent e-mail o telèfon:

info@buscocasa.com
Tfno.: 902 319 320

Publicitat

1999-©BuscoCasa s.l. - Portal Inmobiliari - Tots els drets reservats.